Spil og regler

Generelle regler

1. Fløjten starter og slutter spillet
2. INGEN skydning mellem runder. Der er folk der kan have taget brillerne af
3. Man skal altid have sikkerhedsbriller på når vi spiller. Medbring gerne selv, da det ellers ikke er sikkert vi har nok
4. Når et spil er slut og fløjten lyder går alle mod samlingspunktet for info. Saml pile op på vejen, da vi så skal bruge mindre tid på det
5. Når det er nødvendigt, bliver der en stor indsamling af pile. Halvdelen går ud og samler pile op, den anden halvdel lader magasiner.  Lad blastere, og magasiner ligge, og spred jer ud. Så går det hurtigst.
6. Tøm magasiner og blastere når i tager hjem

Vi spiller en masse forskellige spil, for at det ikke bliver for ens. Her er en hurtig gennemgang af dem, samt regler

Spiltyper

Human vs Zombies
Humans vs zombies er en spiltype der oprindeligt blev udviklet på universiteter i USA. Vi spiller en tilpasset typer, der passer bedre til der hvor at vi spiller.

En eller to starter som zombier og skal inficere alle de andre. Dette gøres ved at røre dem. Vis man skyder zombierne er de døde i 5 sekunder hvor at de går ned på et knæ med en hånd i vejret så man kan se det. Efter de 5 sekunder er de udødelig i 5 sekunder, hvor at de godt kan tage andre og gøre dem til zombier. Spillet er slut når alle er zombier. Vinderen er den der overlever længst. 


For at kunne få lidt mere action, har vi to typer af zombier med lidt flere evner.

 Langarm

  Har skumrørisolering som armforlængere. Længere rækkevide, og kan identificeres på armene.

 Tank

 Kan ikke blive dræbt af almindelige pile, kun af sokkegranater. Kan ikke inficere de overlevende, men andre zombier kan gemme sig bag den.


High five
To hold, starter i hver sin ende af banen. Vis man bliver skudt går man ned på et knæ med en hånd i vejret, og bliver genoplivet vis der kommer en for sit eget hold og rør en. Man vinder ved at få alle på modstanderens hold ned.

Kill confirmed
Samme som ovenstående, men vis en fra det modsatte hold rør dig når du er nede, er du helt ude af spillet. Man vinder ved at få alle fra modsatte hold ud eller ned.

Kongen af bakken
To hold kæmper om et punkt i midten. Vinderen er dem der først når 5 minutters kontrol på det ur der står der. Vis man bliver ramt skal man tilbage til der hvor at man starter og tælle til 30

Flux
To hold kæmper om kontrolpunkter i form af felter. Det hold der har flest punkter når timeren løber ud, vinder. Når man bliver ramt skal man tilbage til de startområde, før at man løber ud igen.