Mere Nerf!

Nerf er meget større end bare at løbe rundt derhjemme, og der er flere store fællesskaber rundt omkring i verdenen. Her er lidt hurtig info om et par stykker af dem!


Nerfkrig.dk

Tjek vores facebook side Nerfkrig.dk for at se hvad vi har gang i! Hvis vi er ude til spil, igang med at bygge en ny blaster eller hvad vi ellers kan finde på, så kan du følge med der.


Britnerf

Britnerf er et fantastisk fælleskab, som har hjulpet til med at starte nerfkrig.dk. Vihar haft fornøjelsen af at være i Storbritannien og spille flere gange. Det kan klart anbefales at tjekke deres forum ud, der er guides  til alt fra at male sin blaster, til at modde den til at skyde bedre, men selfølgelig med plads til sjov i mellem.  


Nerf modders welcome

Nerf modders welcome er den største nerfgruppe på facebook med over 10.000 medlemmer fra hele verdenen af! Der bliver hele tiden delt billeder fra events, blastere man har bygget eller bare udvesklet tips til alt nerf relateret!


Blaster Tag Association

Blaster Tag Association er en liga for de forskellige typer nerfspil der kører som konkurrencer. Det er et fantastisk initiativ til at vise at nerf er mere end bare legetøj.